r Infographic_019_ProductStewardship-Heb Infographic_019_ProductStewardship-Heb Infographic_019_ProductStewardship-Heb Infographic_019_ProductStewardship-Heb Infographic_019_ProductStewardship-Heb Infographic_019_ProductStewardship-Heb Infographic_019_ProductStewardship-Heb
כיל חדשנות

כיל חדשנות

כיל חדשנות היא החממה הטכנולוגית של כיל – מערכת קצה-לקצה להפיכת רעיונות למוצרים מסחריים מצליחים. כיל חדשנות מתמקדת בעיקר בפיתוח טכנולוגיות בסיכון גבוה המצויות בשלבי פיתוח ראשוניים. כיל חדשנות מנהלת 8 מיזמים פעילים, המתבצעים בשיתוף פעולה עם גורמי אקדמיה ו/או תעשייה. \

9.5
הגברת המחקר הטכנולוגי, שדרוג היכולות הטכנולוגיות של המגזרים התעשייתיים בכל המדינות ובמדינות המתפתחות בפרט, לרבות, עד 2030, עידוד חדשנות והגדלה מהותית של מספר עובדי המחקר והפיתוח למיליון נפש, וכן ההוצאה הציבורית והפרטית על מחקר ופיתוח.

הפוקוס של כיל

החממה הטכנולוגית של כיל פועלת לאיתור טכנולוגיות חדשניות בשלבים מוקדמים, חומרים חדשניים ותהליכי ייצור בעלי יחס עלות-תועלת משופר, המתאימים לשילוב בקווי המוצר של חברות כיל בתחומי החקלאות (דשני קומודיטי ודשנים מיוחדים), תוספי המזון, התוספים המתקדמים, מעכבי הבערה, הביוצידים, האנרגיה והכימיקלים המיוחדים.

כיל מתעניינת בעיקר בטכנולוגיות וחידושים בתחום הכימיה המתקשרים עם פעילויות הליבה של כיל, והעושים שימוש בחומרי הגלם העיקריים של כיל, ו/או המייצגים גישות חדשות לסוגיות שעמן מתמודדות חברות כיל.

קרא עוד

מכון המחקר אימי-תמי בע"מ

המרכז למחקר כימי בישראל – אימי-תמי הוא מכון מחקר ברמה עולמית. ייעודו העיקרי הוא להרחיב את עסקיה של קבוצת כיל באמצעות שיפור תהליכי ייצור כימיים קיימים ופיתוח תרכובות כימיות קנייניות חדשות בעלות יתרון מסחרי. המכון מספק מגוון רחב של שירותי מחקר, ניתוח, בחינה וייעוץ, ובאפשרותו לייצר תרכובות לפי דרישה בכמויות הנעות בין פחות מקילוגרם לעשרות טונות. הצוות המקצועי במכון כולל מומחים בתחומי הכימיה, ההנדסה, המיקרוביולוגיה והכימיה האנליטית והקורוסיבית.
המומחיות שנצברה במכון אימי-תמי ממונפת על-ידי כיל ומשמשת ככוח מניע לצמיחה בת-קיימא וליצירת ערך מוסף עבור לקוחות החברה בשוקי-הקצה של כיל. המכון מספק מגוון רחב של שירותים, לרבות מחקר ופיתוח, ייצור, בדיקה, ומבחר רחב של אמצעי ניתוח עבור לקוחות מתעשיית בקרת האיכות בתחומי הכימיקלים, הפרמצבטיקה, המזון והסביבה.

האתר עושה שימוש בcookies . כדי לספק לך חווית גלישה טובה יותר, וכן למטרת סטטיסטיקה, איפיון ושיווק.